“Het bewijs dat onze producten werken.”

“Kinderen vinden het leuk!”
“Het Groene kistje is ideaal om individueel ruimtelijk inzicht te oefenen. Erg handig is dat je het niveau gemakkelijk kan verhogen of verlagen en variatie in het spel brengen. En de kinderen vinden het plezant, wat ook belangrijk is!”
Charlotte Lauwych, Kinesitherapeute @ Torhout (België)
“Het houten materiaal lijkt simpel, maar de uitwerking is schitterend!”
“Voor mij is dit een sterk staaltje van visuomotorisch materiaal. De Groene Toren omvat materiaal voor elke leerling van de klas. Planmatige aanpak stimuleert het kind om zelfstandige te oefenen op de visuomotorische integratie, ruimtelijke oriëntatie, visuele analyse, synthese en planmatig denken.”
“Het smaakt duidelijk naar meer!”
“Wij werken sinds 2012 met de CHIP spelletjes in alle klassen van type 8. De leerlingen en leerkrachten zijn zeer enthousiast. Het is leuk dat er een opbouw inzit waardoor het voor alle leerlingen prettig werken is. Er zitten oefeningen bij waarvan je zou denken dat ze supersimpel zijn tot de leerlingen eraan beginnen.”
Els Demeyere, Leerkracht, Izegem (België)
“Als je dit aankoopt kunnen alle afdelingen van de lagere school ermee aan de slag!”
“Vooral het ‘stap voor stap’ werken komt goed aan bod. Sommige leerlingen willen direct de laatste oefeningen maken, omdat ze denken dat de eerste oefeningenvoor hen te gemakkelijk zijn, maar al gauw merken ze dat dit niet lukt. Ook spreekt de vormgeving mij en mijn leerlingen aan. Het is ook eens iets anders, houten materiaal blijft aangenaam om mee te werken. En de CHIP mascotte is volgens mij een schot in de roos!”
Barbara Vanhoirelbeke, Leerkracht, Ichtegem (België)
“Vernieuwend en uitdagend!”
“Het is aangenaam om ermee te werken, het geeft je wel een goed idee over welke kinderen er in de klas inzichtelijk zwak of sterk zijn. De handleidingen beschikken over een zeer goede uitleg, zelfs met de gepaste eindtermen of ontwikkelingsdoelen erin vermeld. Een correct prijs-kwaliteitsverhouding, zeker als je grote aantallen koopt wordt het financieel interessant.”
Stefaan Delerue, Leerkracht, Veurne (België)
“4 op 4!”
“CHIP heeft een uitstekende beoordeling gekregen van het spellenarchief! Ons concept kreeg een 4 op 4!”
Spellenarchief, Brugge (België)
“2e plaats voor het ondernemingsplan CHIP” Bizidee editie 2008″
“De bedenkers van CHIP hebben de 2de plaats veroverd bij de ondernemingsplanwedstrijd van Bizidee in het jaar 2008.”
Bizidee, www.bizidee.be